Se Myggan s02e04 – Säkert! är en cyborg, men det är okay! (Men att Markoolio raggar på facebook är inte okay!) gratis i full HD

Myggan träffar Annika Norlin från Säkert och Karl-Bertil tar med glädje emot uppdraget att bli hitman, allt för att imponera på sin blivande svärfar. Myggan är som vanligt olyckligt förälskad i Julia när han möter Annika Norlin i en bar. Annika blir Myggans dejtingcoach och med nyfunnet förtroende ger han romansen med Julia ett nytt försök. Karl-Bertil är också kär och ska gifta sig med dottern till en japansk affärsman. Men japanerna har en dold agenda. I tio år har de arbetat fram en robot som ska ersätta alla västerlänningar. Målet är att utrota känslor och för att lyckas med sitt uppdrag satsar de på att nå västerlänningarnas ledare först, artisterna. Med en vapenarsenal i händerna på KB går inga artister längre säkra. Men vad gör man inte för kärleken?

The post Myggan s02e04 – Säkert! är en cyborg, men det är okay! (Men att Markoolio raggar på facebook är inte okay!) appeared first on MrSwe - Free movie streaming.



Se mer filmer och serier i full HD på https://ift.tt/3cum2HG helt gratis

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Se Familjen Lundell s03e13 – Jocke gör sin TikTok-debut gratis i full HD

Se Yasin See Me Shine – Dokumentär gratis i full HD